OVER ONS

Premium kwaliteit met goede service

Ijsateljee werd in 2015 overgenomen als initiatief om goede ijs met premium ingrediënten te blijven serveren aan onze klanten. Het is een moderne interpretatie van een traditionele Italiaanse gelateria. 

In Ijsateljee bereiden we veel van de gekende en minder gekende ijs en sorbets op een traditionele en natuurlijke manier met alleen de beste grondstoffen die voor ons beschikbaar zijn.  Al het ijs en sorbet wordt zonder uitzondering op locatie in Boortmeerbeek bereid.  

Ons assortiment organische consumptie-ijs wordt verkocht onder het merk BIOGOOD.  Wij zijn volledig gecertificeerd om de biologische producten onder dit merk te verkopen.  Onze biologische ijs en sorbets zijn duidelijk gemarkeerd in de winkel waar u uit kunt kiezen.  Fruit voor onze biologische producten wordt waar mogelijk lokaal uit België aangekocht.  Daarnaast hebben we ook de Vegan gelato in ons biologische assortiment.

Wij willen ijs van topkwaliteit leveren aan onze klanten tegen betaalbare prijzen.  De klanttevredenheid is waar we naar streven.  Het zien van gelukkige gezichtjes genieten van het ijs maakt een harde werkdag helemaal de moeite waard.

Naast de vaste bestsellers draaien we graag verschillende smaken op basis van het seizoen, klantvragen en onze persoonlijke passie om nieuwe smaken op de markt te brengen.  Veel van deze smaken zijn verder gegaan om de harten van onze klanten vast te pakken.

U kunt genieten van deze ijsjes in het comfort van uw huis en ze meenemen in potten of dozen of u kunt ze meenemen in onze gezellige tuin verborgen aan de achterkant van de winkel.

Om nog meer klanten te bedienen produceren we regelmatig suikervrij ijs. 

Onze kleine fabriek

Het zijn de dingen in de binnenkanten die tellen

Al het ijs dat wij verkopen, wordt gemaakt in ons atelier achterin onze winkel in Boortmeerbeek.  
Met alleen het fijnste en beste ingrediënt, in een hygiënische en schone atmosfeer worden onze ijsjes dagelijks vers gemaakt en naar u gebracht.  Van rauwe ingrediënten tot verpakte producten klaar voor consumptie, al deze magie gebeurt in onze "ateljee".